User Name
Password

Go Back   Planetarion Forums > Non Planetarion Discussions > Programming and Discussion > Hardware and Tech Support

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Unread 21 Jan 2007, 10:10   #1
Radical Edward
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Pacific
Posts: 4,911
Radical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriendRadical Edward needs a job and a girlfriend
odd SATA problem

I just installed a SATA drive; seagate barracuda 7200.10 320gb, and I left in my old hard drives - IDE drives. now the IDE master is C: and I wanted the IDE slave to be D:, however the second old HDD does not appear at all. I also have a similar problem with my DVD drives in that the master is fine, and the slave drive appears, but I can't do anything with it at all, even open it using the button on the front of the drive. Any idea what might be wrong?
__________________
I think it's time we blow this scene, get everybody and the stuff together..........

ok 3..... 2..... 1.. let's jam
Radical Edward is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2002 - 2018